J*vla elektronik

Mitt internet ligger nere nu! Återkommer!! (detta är skrivet från mobilen)

Natti Natti

Jag är sjukt irriterad nu. Min mobil raderade sitt eget innehåll så nu måste jag sitta (typ) hela natten och synka den med min dator! ZZZzzzzzzz!
Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs imorrn! Onsdag, vad händer på onsdagar?? Hmmm, inte mycket skulle jag tro.
Kramaaaar och godnatt! ;)

Vita jeans med färgfläckar på. Ska aldrig aldrig aldrig använda dem igen!! Sååååååå fula! hahahha. Vet inte vad jag tänkte på när jag köpte dem.....!!! hahahahha. ;)

Tv-tittande

Sitter här och glor på säsongens sista avsnitt av Desperate Housewives. Ni missar väl inte det?? ;) Gnager på choklad men det får jag faktiskt (trots att det är tisdag) för jag har inte käkat godis på typ en HEEEEEL vecka! ;) Fatta vad stort!
kramar

Tapeter

Tänkte visa er mina tapeter i mina rum.
Den här kissekatten hittar ni på min vägg. Blixten satte sig i mitt sminkbord men ni får ta det. De här rummet går lite mer i en orgentalisk känsla tycker jag. Måste dock köpa en matta till rummet, men har inte hittat en som är stor nog ännu.
Den här latte-silvriga tapeten med paviljonger på är på två (av fyra) väggar i mitt rum hos mamma. Det här rummet är i en helt annan stil än de hos pappa. Metallic-gardiner (låter skitfult, men det funkar faktiskt) och massa kuddar i samma färger. Resten av väggarna är i liknande målad lattefärg.

Här ska skrivas

Jag har nog inte nämt detta i bloggen förrut. Och jag tror inte det märks heller. Men det kanske beror på att jag inte anstränger mig. Saken är den att jag är faktiskt ganska bra på att skriva. Då menar jag inte debattartikel och sånt skit, utan mer skönlitterärt och poesi osv.
Min farmor är författare och jag tror nog det är från henne jag fått talangen. Jag märkte det första gången i femman när jag vann skolans såkallade "Nobelpris" i littratur. I sexan vann jag Stadsbibliotekets skrivartävling där alla 6-9 i Stockholm var med i. Sen dess har jag inte tävlat i det eftersom jag inte vill slösa mina ideer på noveller som jag skickar in och avslöjar för alla liksom. Jag har ungefär tre ideer på min dator just nu som jag jobbar på. De händer nästan aldrig att en omyndig person får en bok publicerad och jag satsar inte heller på det.
Jag träffar så många tjejer i min ålder som påstår att de kan skriva för att de har blivit publicerade i ett stycke i en bilderbok en gång. Jag vet att jag är bra, för alla mina (och tro mig jag har haft många under mina år) svenskalärare har blivit imponerade av det jag skriver. Detta betyder dock inte att jag har ett solklart betyg i Svenska hela tiden eftersom Svenska är ett av skolans största/bredaste ämne och jag är sämre på vissa andra saker, som tex just argumenterade texter osv.
Många säger till mig "Jag förstår nu att du gillar att läsa!" efter att de läst mina texter. Men saken är den, att jag hatar faktiskt att läsa och gör detta väldigt väldigt sällan. Väldigt många människor säger ju att man måste läsa väldigt mycket för att bli bra på att skriva. Men jag vet ju, att så behöver det inte alls vara.
Nu ska jag fortsätta skriva på ett av mina små "projekt". ;)
kram

Klänning från Josef

En av mina favoritklänningar eftersom den är så slapp och ledig men ändå fin. Från Josef, köpt i London. Har haft den på en sommaravslutning och en smokingfest. Den är av siden och jätteskön att ha på sig. MEN, jag gjorde misstaget att låna ut den till min idiot till syster som skulle ha den på en fest. Den kom tillbaka helt förstörd och ena axeln var helt uppriven och den går inte att fixa. Jag blir så jävla arg när jag tänker på det!!

MAT MAT MAT

Nu är jag hemma igen. Ingen är väl intresserad av detta, men jag kan ju säga det ändå: provet gick OK med tanke på att matte och jag inte är en match made in heaven precis. Nu ska jag äta lite för det har jag inte gjort på hela dagen!
Btw, har ni fått den där "julkänslan" ännu? Inte jaag. Hoppas den kommer snart!
haha, kram

Dagens - Utomhus

Här har ni hur jag ser ut idag när jag går ut.
Två svarta halsdukar från HM
Jeans från ACNE
Pälsen är från Topshop
Vita Converse (Nej, det är faktiskt inte så kallt)
Kashmirkoftan som man ser bakifrån med nitar är från ZADIG & VOLTAIRE
Väskan med nitar är Jimmy Choo for HM

Till skolan

Har varit hemma tills nu. Nu måste jag bege mig till skolan för att skriva prov. Men sen kommer jag hem igen. Vi ses senare!

Kväll och sen natt

Nu blire Pensionärsjävlar! Efter det får vi se vad jag hittar på! Men det blir inget mer med datorn i alla fall! Vi ses imorrn! Då har jag mer tid över till bloggen!
Btw, så kan jag säga att det är ett litet besöksrekord på över 30 personer idag. Ganska bra tycker jag nog, eftersom jag faktiskt bara bloggat i 4 dagar. ;)
PoK
Här har ni min header i färg! =)

Genom Florida

Nu när jag snackar så mycket om årets jullov, så tänkte jag att jag kunde berätta lite om förra årets jullov. Jag åkte runt i Florida och bodde på ställen som Miami, Orlando och i Key West. Vi började i Orlando där vi besökte alla 3000 nöjesparker som finns där. Det var väldigt kul de första dagarna men efter ett tag blev det lite uttjatat, så vi drog vidare till Miami.
Det var faktiskt väldigt roligt där. Miami är ju en stad, så allt sådant finns ju där såklart, som butiker, resturanger och så vidare. Men bara några meter från vårt hotell låg en fantastisk strand. Så det hade verkligen allt. Det var i Miami som jag simmade med delfiner som ni ser på bilderna.
I Key West hyrde vi ett hus med en pool utanför. Hur härligt som helst. Om ni inte har varit i USA så måste ni verkligen dit! Bästa landet på jorden.
(alla bilderna (utan den på mig) är tagna av mig.
Detta var dock bara en liten unge! =)
Miami
Huset vi bodde i, i Key West.
Under ytan.
Den här aligatorn låg bara 1,5 meter från vägen och solade.

Måndag kväll

Nu är jag hemma igen. Tog bara en promenad med människor. Nu blir det en sen middag.
Slänger in en bild.Väldigt snabbt tagen eftersom jag är vrålhungrig och inte pallar sitta framför datan! ;)
Kom föresten precis i tid till Svenska Hollywoodfruar som börjar nu!

Dagens

Har sjukt bråttom nu. Så hann inte ta en bättre bild än såhär. Men det får duga. Ska ut och träffa lite kompisar. Kjolen är från Acne. Gul och tvättad lila. Toppen är gammal så jag kommer faktiskt inte ihåg vart jag köpt den.
PoK

Lucia idag

Hemma nu. Skoldagen bestod mest av filmtittande. Men det är väl så det blir nu när lovet närmar sig. På svenskan såg vi Zoolander med Ben Stiller. Fy Fasiken va vi garvade. Men på SO:n blev det lite seriösare. Bilder här nedanför. Sjukt mycket nakna kroppar i den filmen dock. Inget fel med de. ;) Jag går ju trots allt i kultur-klassen. Och där är ju allt naket bara "konst"! ;)
Imorgon har jag terminens sista prov. Matte. Men jag anser att man inte kan plugga sig bra i matte, utan antingen är man bra på det eller så är man dålig på det. Jag är kass på matte, så det spelar ingen roll hur mycket jag pluggar till provet. Jag är bara realistisk.
Juste, de är ju Lucia idag! Min grundskola var en äkta snobb-skola. Så där hade vi faktiskt alltid ganska fina framträdanden och alltid avslutning i kyrkan osv. Men nu när jag går på en kommunal skola (vilket jag gillar mycket mer!) så är faktiskt Luciatåget inte vidare bra. En sak jag tänkte på bara... Kramar

Klassrum

Nu sitter jag bakom bänken o är duktig elev. Vi ska titta på nån dramafilm nu. Med andra ord ska jag sova. Har den här lektionen i 2,5 timme nu, i sen blire hemgång. Hej på er

Slut för idag

Nää, idag var ingen bra bloggdag! Usch nej! Ska se till att standarden blir bättre tills imorgon! Titta in då! Ikväll har jag varit upptagen med massa roliga grejer, men d är dock inte värda att nämna i bloggen. ;) På måndagar går jag i skolan i nästan 10 timmar!!!! Slutar kl 5, så det är inte förrän efter det bloggen får sig en rejäl uppdatering! Men håll utkik! För imorgon kör vi på riktigt igen!! Godnatt o sov nu fooort så det blir dag! ;)

Före och efter bilder

Fyra plåtar lussebullar och en plät muffin senare...

Nu var det jul, här i vårt hus...

Nu jäser degen och jag har hunnit med att hänga upp julstjärnan i matsalen. 

Lussebullar

Hemma igen! Vi hittade ingen gran! När börjar de sälja då?? Sjukt skumt. Meeen inte tappa julkänslan! Så därför tänker jag dra igång ett bullbak!
(gillar egentligen inte lussebullar så värst mycket, men det hör ju till julen!)
Bilden är tagen under ytan i havet i Falsterbo!

Granjakt

Nu ska jag ut på julgransjakt! Hoppas vi hittar en fin! (AKA stor!) Det är ju faktiskt tredje advent men det verkar nästan inte som om någon har börjat sälja dem. I alla fall inte har på torget nedanför mig. Får väl åka längre bort och leta. Asså vi har så sjukt mycket krimskrams som måste upp i granen, så det gäller att den är stor för annars får vi inte plats med allt. Hatar såna spinkiga granar med kottar och trägrejer i. Nej det ska vara tjocka kungsgranar med massa kulor och glitter. Vår gran brukar se ut att komma direkt från en Disneyfilm. ;) =)
pok

Kan alla tagga ner lite?!

Asså seriöst. Två små pyttebomber smäller "MITT I JULHANDELN" och hela Stockholm löper amok och ba: "DET ÄR ETT TERRORDÅÅÅÅD!!!!! VI ÄR ATTACKERADE!!!!!" Asså chillaaa!! Jag tycker inte Sverige borde tro så mycket om sig själva, vi är faktiskt ingenting mot andra länder i Västeuropa. Jag tror snarare att det var bara en gammal hederlig kille med självmordstankar som ville ha lite uppmärksamhet. Och OM det nu var ett såkallat "terrordåd" så måste det ju fan ha varit tidernas sämsta sådant eftersom det faktiskt bara var självmordsbombaren själv som dog!
Tagga ner lite för fan!
Kolla själva på www.aftonbladet.se

I-landsproblem

Jag har ett problem! (Inte mentalt) På min förra dator så hade jag ett Itunes-bibliotek med flera hundra låtar. Men till skillnad från de flesta andra så har jag inte laddat ner en enda av dem. Jag har alltså bara köpt dem på Itunes Store. Det går snabbare och är enklare än att göra det olagligt och därför bryr jag mig inte om att det kostar lite.
Men i alla fall, nu vill jag föra över alla de låtarna till min nya Mac-dator, men det verkar inte funka! Och jag menar; hela mitt Itunes bibliotek är ju värt mer pengar än själva datorn!!! Så jag måste verkligen få det att funka! ;) haha
Icke bra, Icke bra...
Snabb bild på mig nu. Sunk. Kavajen med axelvaddana är från zara. Men den är köpt i italien och jag har aldrig sett den i en butik i Svergie... =)

Uppe och Hoppar

Okay, i alla fall uppe. Att hoppa går nog inte så bra med min förstörda fot. Den är också anledningen varför jag antagligen inte kommer kunna gå på stan idag. Jag trodde faktiskt det skulle ha gått över nu. Men nej.
Själv tycker jag att det är ganska trist att höra om andra personers skador, så vi byter ämne nu.
För några veckor sen, var jag inte alls suuuupertaggad på att resa på lovet, men nu är det heelt tvärtom! Det ska bli så j*vla skönt att komma bort från detta piss-kalla land! (fast piss är nog varmt egentligen...)
Är det någon som vet exakt var Malaysia ligger? (om ni inte hängt med sen tidigare, så kan jag informera er om att det är dit jag ska.) Jaja, hoppas piloten vet i alla fall. ;)
Jag blev dock lite småtrött på min pappa när jag såg hotellet han hade bokat. Det såg väldigt bra ut och så i allmänhet, men sen när jag läste på deras hemsida såg jag att dem typ hade något sorts "lekland" för ungar. Man ba: "ZZZZzzzzz!"  Jag menar, man pallar ju inte resa bort, bara för att komma dit och bli omringad av småglin som springer omkring i lobbyn, skriker i resturangerna och gråter på stranden!

Sov gott!

Klockan börjar bli mycket så jag tror nog jag ska säga gonatt nu! Imorrn är det ju söndag, och då händer det inte så överdrivet mycket saker. Jag har inte köpt några julklappar ännu så det kanske blir ett uppdrag, får se. Har extra bråttom i år eftersom vi firar julafton redan nästa helg. Jag är ju bortrest på riktiga julafton, så vi fick ta det tidigare än vanligt.
Imorrn måste vi ju köpa gran också! Men det verkar inte som om någon har börjat sälja dem... Förra året hade vi en rätt så fjuttig gran. Så jag har bestämt att i år ska den vara riktigt mäktig.
Nu har jag tittat på båda Sex and the City filmerna! Dem är så bra, fast jag gillar nog ettan bäst.
Det var allt från mig!
Sov gott!

Dramatik

Har varit ute ett tag nu med olika människor. Men bestämde mig för att komma hem tidigt eftersom jag inte var på hugget. Är seg efter idag. Efter att ha varit hemma ett tag, blev jag dock lite uttråkad och bestämde mig för att springa ner till kiosken och köpa lite godis.
Så jag typ flyger ner för trappan på vägen ut, och trampar då snett med ena foten. Asså jag hörde typ hur det knakade till. Usch. Så jag typ sätter mig ner i trappan och börjar fantisera om hur alla ben ba sticker ut ur min hud osv. (Kanske överreagera en aning...)
Sen kommer jag på att jag kanske bara stukat den. Och om man bara stukat foten så kan man ju faktiskt inte bara skita i godiset, så jag bet ihop och tog mig tilll kiosken ändå. Men vad händer?? Det är stängt! ZZZZZzzzz! Allt i onödan liksom, snacka om otur!
Så nu är jag hemma igen. Utan godis och med en stukad fot. Snyft Snyft. Sitter och skriver på min nya dator, det bättrar i alla fall på mitt humör lite. Känns lite ovant att byta från PC till Mac, men man vänjer sig väl!
Kramar

Hemma från Uppvisningen

Jag mötte upp Sonja och sen tog vi tuben till Gullmarsplan. Vi såg Jessicas Gymnastikuppvisning i 1,5 timme. Jag ska erkänna, det var faktiskt ganska sövande när treåringarna sprang runt i cirklar på scenen, men jag tyckte faktiskt att Jessica och hennes grupp var väldigt bra!
Nu är jag och sonja officiellt världens bästa kompisar! ;)

Måste skynda nu!

Nu måste jag verkligen skynda mig!! Järngänget ska gå o kolla på min kompis, Jessicas gymnasitk uppvisning! Bra kompisar vi är, eller hur?? ;)  Ska var där kl 3 och det ligger utanfölr tullarna så jag har verkligen bråttom nu!
Vi hörs när jag kommer tillbaka! =)
Kramar

Macbook Pro

Gissa vem som har en ny datooor!?! ;)

Var som sagt och kollade på en nya dator med pappa. Från början hade jag tänk mig en Macbook Air (eftersom jag flyttar så mycket, och i stort sett bor i min resväska!) Men istället kom jag hem med den senaste versionen av Macbook Pro. Inte så pjåkigt heller!

Nu ska jag i alla fall få den att funka och göra den till min egen osv. Just nu så skriver jag från min gamla dell-dator som ni ser på bilden här nedanför. =)

Detta är alltså min gamla dator. Locket är designat av en konstnär och finns i massa olika färger. =)

Nu måste jag ut på staden

Godmorgon! Har vaknat och ätit furkost nu. Nu låter det kanske som om jag är värsta braten, men jag ska ner till Stureplan igen. Men bara för att möta min pappa. Vi ska kolla på en ny dator till mig, eftersom den här jag har nu börjar bli sliten. Inte för att den inte funkar, men jag känner liksom för att förnya mig lite. Jag skulle i och för sig bara kunna gå och köpa en själv, men om det ändå är jul, så kan man ju önska sig! ;)

Jag ska möta upp min pappa där eftersom jag bor hos mamma denna veckan. Så då kanske ni  redan listat ut att dem är skillda. Jag tror pappa flyttade ut när jag var typ 9, men jag kommer inte ihåg riktigt. Jag bor två veckor hos mamma, två veckor hos pappa, två veckor hos pappa etc. Fast min pappa reser ganska mycket och då ändras ju det här schemat lite.

Nu måste jag göra mig i ordning! Men vi hörs senare!


Nu stänger jag burken

Nää, hörrni, nu stänger jag ner datan! Men vi hörs imorrn! Ska upp ganska tidigt. Klockan 11, men det är ju tidigt för en lördag, eller hur?? ;) Har ett ganska späckat schema tills imorrn, är lite osäker på tider osv dock. Får se hur det blir! Vi ses imorgon!

Natti Natti! =)

Gammal bild från några sommar sedan. Jag och min kusin under ytan. Ganska frän va? (bortsett från att det ser ut som jag ska våldta henne eller något...)   =)

Trist List

Nämn något som gjorde dig glad igår: Gå på museum *nörd* hahah

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov

Vad gjorde du för 15 min sedan: Hämtade ett äpple

Det sista du sa högt: Antagligen något spydigt

Det senaste någon sa till dig: "Vaddå? Vaddå?"

Vad har du druckit idag: Varm choklad

Vad var det senaste du åt: Ett äpple

Vad var det senaste du köpte: Varm choklad

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun

Vad är det för väder hos dig nu: Kallt och snö

Godaste glassmaken: Vanilj, trist jag vet... ;)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nope

Sover du tungt: När jag är trött

Drömmer du mardrömmar: Ja ibland

Trivs du med ditt jobb: Vilket jobb??? Jag bara gliiiiiiider!

Favoritklädsel: Det som känns bra

Favoritlåt just nu: För tillfället: Who's that chick?

Vad ser du om du tittar till höger: En kudde

Vad gör dig glad just nu: Goodiisssss

Vad ska du göra härnäst: Se vad som går på TV tror jag...

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: jag vet inte för jag har inte använt mitt humör på ett tag nu, men jag tror att jag är relativt glad.

Favoritgodis: Allt med socker och färgmedel i.

Kläder just nu: Kjol o skjorta

Sommarplaner: Falsterbo

Hur många kuddar sover du med: En. Men jag gillar egentligen att ha 34 st.

Spelar du något instrument: Neej.

Morgon eller nattmänniska: Natt helt klart.

Vad är viktigast för dig: Att ha kul och att lyckas

Är du kittlig: hmm, ibland

Snarkar du: Men hur ska jag veta?? jag sover ju!! (Nej)

Stjärntecken: Våg

Äckligaste insekten: Alla är vidriga

Längtar du mest efter just nu: Malaysia!!!


Gubben som sitter på Molnet

Jag tror inte på gud. Och jag tror inte på någon annan "kraft" heller. Jag tror att vi människor betyder lika mycket som en groda, och jag har j*vligt svårt att tänka mig att grodor drar till himmlen när dem dör. Jag tror att man blir en skrumplig figur som ligger i en trälåda. Trälådan blir till jord, man blir bortglömt och tiden fortsätter.

Gud är lika verklig som spöken, påskharen och jultomten. Gud har människor hittat på. Tiden, solen och träden har människor inte hittat på. De finns där ändå. Men gud, nä, han är bara en förklaring för dumbommar som inte orkar ta reda på det riktiga svaret.

Jag tycker inte det är "dumt" att vara troende generellt. Men jag blir irriterad när svenskar säger att dem är det. Däremot har jag full förstålse för att fattiga människor i Asien, Afrika etc tror på gud. Det kan ju faktiskt vara det enda man lever för om man inte har så mycket annat.

Bara jag som tänker högt! (Hoppas ni inte lackar nu...)


Malaysia på Lovet

Åter till Solbrillorna. Jag köpte dem för att direkt när skolan slutar så drar jag och kusinerna till Malaysia. Är där över jul och nyår. (Lovar att uppdatera bloggen när jag är där!)

En grej om mig som jag inte har berättat är ju att jag ääälskar att resa. Jag har dock aldrig åkt såhär långt österut som jag ska göra om två veckor. Så det ska bli väldigt kul. Att flyga är typ (detta kommer låta konstigt, så håll i hatten) en adrenalin-kick för mig! Haha! 

Jag är faktiskt ganska intresserad av flygplan (asså inte på en nördnivå, utan mer för att det iblaaand är kul) så jag har läst mycket om olika flygkrascher och vad som kan gå fel när man flyger osv. Förrut var jag inte aaalls flygrädd, men nu när jag kan mycket mer har jag börjat bli det! Haha...!

När man reser känner man att man lever! Djupt? Måhända, men sant! ;)
Fy fasen vad det ska bli gööött! =)
Kramar

Nobelfesten nu

Men Hedvig, varför sitter du hemma denna fina fredagkväll? Jo, för att det är ju (Nej, inte idolfinal) Nobelfesten nu. Jag menar, det är ju faktiskt bara en gång om året. Och man måste ju hålla sig någorlunda uppdaterad. Dessutom vet ju alla redan att Jay kommer vinna idol, så det är ju sjukt ointressant.

Kram


Solglajor

Som ni ser på min header är jag glasögonorm. ;) Därför har jag aldrig haft solglasögon eftersom jag inte bara kan gå och köpa några i en butik som alla andra. Men i veckan var jag på (vad jag tycker är) Stockholms bästa optiker, som ligger i Sturegallerian. Det är inte som Synsam och Co, utan har flera märken och alla brillora ser inte exakt likadana ut. (Vilket jag tycker de ser ut som på vanliga optikers).
I alla fall så beställde jag dessa, klassiska Pilot-Ray-Bans. Nu har dem äntligen kommit, så jag har varit och hämtat dem. Glasen är alltså slipade och det gör priset extra saftigt. Därför tänkte jag att de var bäst att välja dessa, eftersom de är ganska "tidslösa" och inte bara blir omoderna direkt. Jag är i alla fall supernöjd. Vad tycker ni? =)
Så varför köper jag solbrillor mitt i vintern?? Det får ni reda på snart! Håll utikik!
kramar

Dagens

Här har ni det jag hade på mig idag.

Hög kjol med dragkedjor från HM, skjorta från Gina Tricot plus strumpbyxor och höga svarta knästrumpor som är nedkavlade för att hålla värmen. Trust me, det hjälper faktiskt med dem! ;)
Krimskramset på armarna är: Guldiga: Användes som valuta förrut i Sydafrika. Silvriga: Fått av min faster för 1000 år sedan. Blå/vita: Från Kina.



Tillbaka från Fikat

Nu är jag tillbaka. Fyra timmar fika med bra kompisar kan aldrig vara fel. Jag mötte upp Julia på Stureplan och sedan träffade vi Phillip och hans kompis där. Vi gick till Wayne's på kungsgatan, typ där vi alltid hänger nuförtiden. När vi suttit och gaggat i 2 timmar tittade Sebbe förbi också.
Phillip, julia, sebbe och jag gick alla på samma skola från sjätte klass till nian. Enskilda Gymnasiet. Fy fan vad jag hatar den skolan! Jag råder er från att aldrig söka dit. Det är som att åka tidsmaskin tillbaka till 1800-talet.
Jaja, nu vet ni!
Kramar från moi.

Bråttom!

Nu måste jag skynda mig! Ska iväg för fika med kompisar från min förra skola, Julia, Phillip och Madde. Relativt längesen faktiskt. Steg precis in genom dörren här hemma! Ska fixa lite grejer dock innan jag går! Bland annat att äta lite!! Jag veeet, jag ska ju fika, men jag är vrålhungrig, kan inte väntaa! ;) Vi hörs när jag kommer hem! Då lägger jag upp Dagens utstyrsel också! ;) PoK
Hemma från skolan

I skolan

Heej igen! Nu sitter jag har i klassrummet. Jag vet, detta hör inte riktigt till de "glamorösa" blogglivet, men det är ju faktiskt sanningen. I alla fall, idag slutar vi egentligen 16:35, men idag blire redan kl 3. Tur det för då hinner man ju faktiskt göra något efter skolan. Mer om detta senare! ;) idag var de bara tre medlemmar i järngänget (sju tjejor i min klass o jääg!) ;) som hade håltimme när alla andra hade lektion. Så de tre medlemmarna (AKA Sally, jessica och jag) drog till café Noco som ligger nära stadsbiblioteket. Fika där i ca 2 timmar innan vi var tvugna att möta upp resten i skolan igen. :) Nu har vi haft spanska, historia och matten börjar strax! Hoppas vi får d överstökat fort! ;) Nu ska jag sluta vara osocial mot Paola och Ebba som sitter bredvid mig! När jag slutar ska jag ut o fika med kompisar från nian! Springer dock hem fort emellan och uppdaterar bättre! Krammmmar! (tråkigt utan bild! Jag vet! Men de går inte att fixa från min mobil som jag skriver på nu. Men lovar att mata bloggen med mer än bokstäver när jag kommer hem!)

Heej Allihopa!

Jag heter Hedvig och bor i Sveriges bästa stad; nämligen Stockholm! Det blir svårt att skriva om någonannans liv, så jag har beslutat att skriva om mitt eget. 16 år har jag vandrat på jorden, eller ja, 15 kanske, för man lär sig väl inte gå förräns man är 1 år? Äsch, i alla fall, jag går i ettan på ett gymnasium i innerstan och pluggar en Kultur-linje. Nu har jag gått ett halvår där, och stormtrivs helt klart. 
  
Jag har dock inte spenderat en sommar i Stockholm sen jag föddes, så livet här i juni, juli, augusti vet jag inget om. Verkar kanske konstigt, jag håller helt med. Men sanningen är att jag istället alltid spenderar dessa varma månader i Skåne, närmare sagt, i Falsterbo. Sveriges riviera. Det är en stor del av mig och ni kommer säkerligen få höra med om det stället. 
  
Trots att jag är 16 år gammal, äger jag två marsvin, Ben & Jerry. Det som skilljer mig från de flesta andra tonåringar när det gäller smådjur, är att jag inte väntar på att de ska dö. Ska dock inte snacka om dem två så mycket i bloggen, för det är sjuuuuukt ointressant!!

Som jag sa förrut går jag på en kultur-linje. Alltså Sam-kultur heter det egentligen. Nu kanske ni tror att jag är sjukt kulturell (vad nu det är??) men det kan jag försäkra er om att det är jag inte. Då kanske ni undrar varför jag valde den linjen, och den frågan har jag inget svar på. Tyckte väl de lät roligare en vanliga Sam-Sam. 

Jag är gillar inredning, djur och mode. Favoritdesignerna är Marc Jacobs och Alexander Mcqueen. Håller jag på med någon sport? Neej, absolut ingenting. Jo, föresten; Golf! Har spelat det hela mitt liv, men är dock inte vidare bra på det. När jag var mindre spelade jag mycket tennis, men slutade för att min grupp och lärare var trista m.m. Numera latar jag mig bara och gör detta helst med mina kompisar.
Nu vet ni lite om mig! Håll i hatten, för jag satsar på att denna bloggen ska bli ryyysligt uppdaterad!

Hörs imorgon! Pussh o kräm.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0